Νίκη στον τελικό του Sydney Tennis Classic κατάφερε ο Πάουλα Μπαντόσα έναντι της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα πριν το Australian Open
Το νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία είχε νικήσει ξανά την Τσέχα στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου του Indian Wells πέρυσι, χρειάστηκε 2 ώρες και 22 λεπτά για να πανηγυρίσει τον τρίτο τίτλο σε απλό στη διάρκεια της καριέρας της.
«Και οι δύο φτάσαμε στα όρια σήμερα, οπότε δεν είναι εύκολο να χάσεις έναν τέτοιο αγώνα», είπε η Ισπανίδα και συνέχισε: «Είναι τιμή να βλέπω την Μπάρμπορα να μεγαλώνει ως παίκτρια και να παίζω εναντίον της».
Και οι δύο επιστρέφουν στη δράση τη Δευτέρα (17/01), με την Μπαντόσα ν΄ αντιμετωπίζει την Αυστραλή, Αϊλα Τομλιάνοβιτς στον πρώτο γύρο του Australian Open, ενώ η Κρεϊτσίκοβα θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Γερμανίδα, Άντρεα Πέτκοβιτς.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Μεντβέντεφ: «Μετά το US OPEN ήρθαν τα πάνω – κάτω»
- Βασίλης Καλογήρου: Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τα παθολογικά αίτια θανάτου και τη φαρμακευτική αγωγή του
- Κανένας από τους νικητές του Εμίλια Περέζ στα Όσκαρ δεν ανέφερε την τρανς κοινότητα
- Συναρπαστικοί και παράνομοι έρωτες «ζωντανεύουν» στην παράσταση «Η Πύλη της Κόλασης»
- Πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ κερδίζει 500.000 ευρώ στην λοταρία
- Παθαίνουν τα ζώα ψυχικές και νοητικές αναπηρίες; Απαντήσεις από νευροεπιστήμονα