Προκρίθηκε για τα προημιτελικά του διπλού του Mexican Open.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεζ απέκλεισαν με 7-6 (7), 6-4 τους Αυστραλούς Λιουκ Σάβιλ και Τζον Πάτρικ Σμιθ, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού του Mexican Open.
Στον επόμενο γύρο το δίδυμο των Τσιτσιπά και Λόπεζ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες/Μακ Σουρ με τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ/Ρόμπερτ Φάρα, με τους δεύτερους να είναι το Νο2 του ταμπλό. Ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιεί και την πρεμιέρα του στο μονό απέναντι στον Λάσλο Ντιέρε αύριο το πρωί.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Τσιτσιπάς για φωτιές: “Θα βοηθήσω τις οικογένειες όσο μπορώ – Πηγή έμπνευσης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο” (vids)
- Σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στο Χάρκοβο για δεύτερη νύχτα
- Σμαράγδα Καρύδη – Μιχάλης Μαρίνος: Μια δυνατή φιλία και οι περιπέτειές τους στο Λονδίνο
- Μπιλ Γκέιτς: Σε μια δεκαετία, οι εργάσιμες ημέρες μπορεί να μειωθούν σε δύο λόγω της τεχνητής νοημοσύνης
- Δυσκολίες στην κυκλοφορία: Φρακαρισμένοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας λόγω βροχής
- Ο ζυλ ντασέν για την Ελλάδα, τα γλυπτά του Παρθενώνα και τη σχέση του με τα Όσκαρ