Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 27 πόντους, την ημέρα των 27ων γενεθλιών του, οι Μπακς επικράτησαν με 112-104 των Καβαλίερς στο «Fiserv Forum» και έφτασαν τις 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 16-9.
Ο «Giannis», που επέστρεψε μετά από απουσία δύο αγώνων, λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά γάμπα, σημείωσε 15 πόντους στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους (6/16 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6/7 βολές), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.
Πολύ καλοί ήταν και οι Κρις Μίντλετον με 21 πόντους και 8 ασίστ και Τζρου Χόλιντεϊ με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Για τους «ιππότες», που έπεσαν στο 13-12, ο Τζάρετ Άλεν είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ο Λάουρι Μάρκανεν σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.
Επόμενος αντίπαλος για τους Μπακς, θα είναι οι Χιτ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:30) στο Μαϊάμι. Στην συνέχεια, τα «ελάφια» θα ταξιδέψουν στο Χιούστον, στην Νέα Υόρκη και στην Βοστώνη, σε ένα road trip συνολικά τεσσάρων αγώνων.
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο
- Βατικανό: Κρίσιμες στιγμές για τον Πάπα Φραγκίσκο και ο καρδινάλιος που βρίσκεται κοντά του
- Χαρίτσης: Ένα κάλεσμα για μια ειρηνική επανάσταση – όλοι στους δρόμους στις 28 Φεβρουαρίου
- Μητσοτάκης: Πρωτογενές πλεόνασμα 2 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ ο στόχος ήταν 1,4 δισ.
- Υδρογονάνθρακες: Προτάσεις από τη Chevron και συγκρατημένες τοποθετήσεις από την ExxonMobil