Νόβακ Τζόκοβιτς: Θέμα χρόνου για τον Στέφανο να κερδίσει Grand Slam

O Σέρβος τενίστας ρωτήθηκε εάν είναι ο GOAT του αθλήματος και απάντησε: «Μη με βάζετε σ’ αυτή τη θέση.

O Νόβακ Τζόκοβιτς, ο τενίστας που 2 φορές έχει στερήσει από τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίσει σε τελικό Grand Slam πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να κερδίσει έναν major τίτλο.

propoli

«Σίγουρα ο Στέφανος θα τα καταφέρει, είναι θέμα χρόνου να κερδίσει Slam. Εγώ και ο Rafa σίγουρα θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τους νεότερους από το να κερδίσουν Slams για λίγο καιρό ακόμα! Αλλά είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν ακόμα ο Αλκαράθ, ο Σίνερ, ο Αλιασίμ είναι πολύ δυνατοί και θα μας κερδίσουν σε διαφορετικά τουρνουά, σε διαφορετικές επιφάνειες σε όλο τον κόσμο. Το τένις είναι σε καλά χέρια» είπε στο Channel 9 o Νόλε.

O Σέρβος τενίστας ρωτήθηκε εάν είναι ο GOAT του αθλήματος και απάντησε: «Μη με βάζετε σ’ αυτή τη θέση. Πρώτον, νιώθω τόσο ευλογημένος και προνομιούχος και μόνο που είμαι σ’ αυτή τη συζήτηση. Δεύτερον, πραγματικά θαυμάζω και σέβομαι την ιστορία του αθλήματος και όλους τους θρύλους που διαμόρφωσαν αυτόν τον δρόμο για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ. Είναι δύσκολο να κάνουμε συζήτηση γι’ αυτό, γιατί κάθε γενιά ήταν διαφορετική.

Πριν από 30-40 χρόνια, τα 3 από τα 4 Grand Slams παιζόντουσαν στο γρασίδι και οι ρακέτες ήταν ξύλινες. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι δύσκολο να συγκρίνουμε διαφορετικές γενιές. Εγώ νιώθω ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και αν ο κόσμος με βλέπει ως έναν από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ αυτό το άθλημα, είμαι πολύ ευγνώμων».

Δείτε επίσης: Τελικός Australian Open: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς

Loading