Ντάνι Άλβες: Το τατουάζ που αποκάλυψε η 23χρονη- Τι κατέθεσε ο ίδιος

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε για ένα τατουάζ που έχει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και σε εκείνο το σημείο είπε τρεις διαφορετικές εκδοχές

Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται για την υπόθεση του Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη φυλακή από την προηγούμενη Παρασκευή (20/01) αφού το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του χωρίς εγγύηση.

Από αρχή έγινε γνωστό ότι ο πρώην παίκτης έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του και πλέον έγινε γνωστό ένα από αυτά τα σημεία στα οποία ο Βραζιλιάνος παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα η 23χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της περιέγραψε λεπτομερώς ένα τατουάζ το οποίο έχει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα ο Ντάνι Άλβες.

Στην αρχική του κατάθεση ο 39χρονος είχε υποστηρίξει ότι εκείνος καθόταν στην τουαλέτα και το θύμα άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του. Σε εκείνο το σημείο η ανακρίτρια του επεσήμανε πως σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν αδύνατο να μπορέσει η καταγγέλλουσα να δει το σημείο που βρίσκεται το τατουάζ και με τόσες λεπτομέρειες χωρίς εκείνη να βγάλει την μπλούζα.

Αμέσως ο Ντάνι Άλβες φέρεται να παρουσίασε άλλες δύο εκδοχές. Η πρώτη ήταν ότι δεν κάθονταν αλλά ήταν όρθιος και η δεύτερη ότι ο ίδιος της έδειξε το τατουάζ και πως ότι έγινε ήταν συναινετικό.

Όλα αυτά δε φάνηκε να πείθουν τη δικαστή η οποία εισηγήθηκε την προφυλάκισή του.

Δείτε επίσης: Στις 21:30 το τζάμπολ του Ολυμπιακός-Μακάμπι