Ντρεοσί: «Ενωμένοι ν΄ αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Στους περίπου τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού ως general manager, ο Πιέρ Ντρεοσί δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού». Μόνο μία φορά, λίγες ημέρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα, είχε κάνει ομαδική ομιλία κι από εκεί και πέρα οι συζητήσεις του με τους παίκτες ήταν περισσότερο κατ’ ιδίαν.

Πριν την προπόνηση της Δευτέρας (08/03) ο Γάλλος έκανε έναν διευρυμένο κύκλο συζητήσεων (μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι), με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι «μοιράστηκαν» σε γκρουπ των 5 και των 7, προκειμένου να είναι πιο άνετη η κουβέντα.

 Σ’ αυτό το μικρό group therapy ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι, θέλησαν να ρίξουν τους τόνους για να εκτονωθεί η κατάσταση στα «πράσινα» αποδυτήρια που έχει βαρύνει πολύ μετά τα τελευταία, συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και τις κακές σχέσεις αρκετών με το προπονητικό τιμ.

Ο Ντρεοσί αρχικά (παρουσία του Μπόλονι) ζήτησε τη γνώμη όλων, λέγοντας «…πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει και δείχνουμε αυτή την κακή εικόνα;». Κάποιοι δεν απάντησαν, ενώ ορισμένοι τόνισαν πως «…η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό πλάνο στην επίθεση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά. Υπάρχει θέμα με τη συνολικότερη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας».

Ο Γάλλος general manager άκουσε τις απόψεις όσων μίλησαν, μετέφερε τη δική του γνώμη πάνω στο αγωνιστικό και τόνισε απ’ την πλευρά του πως «…έχουμε καλή ομάδα, είστε όλοι παίκτες αξίας και πρέπει να δείξετε και στο γήπεδο ότι μπορείτε περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να ανατρέψουμε την κατάσταση».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ