Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος επικράτησε της Αναντολού Εφές με 93-85, στέλνοντας την Εφές στην Αρμάνι Μιλάνο.
Κάτι που θα οριστικοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (13/4), εφόσον η Μακάμπι Τελ Αβίβ νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής.
Η Αναντολού μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με τον Σέιν Λάρκιν σε πολύ καλή βραδιά, έχτισε γρήγορα μια σημαντική διαφορά, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +8 (29-21).
Ο Ερυθρός Αστέρας αντέδρασε, «έσφιξε» την άμυνά του και βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση, όχι μόνο πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλος (40-40), αλλά γρήγορα πήρε και προβάδισμα.
Στην τελευταία περίοδο, η Αναντολού με σερί καλάθια απ’ τους Λάρκιν και Πλάις πήρε διαφορά 5 πόντων, όμως στο φινάλε «μίλησαν» οι Βόλτερς (15π.) και Κάλινιτς (16π.), χαρίζοντας μία μεγάλη νίκη γοήτρου κι ένα πιο «γλυκό» φινάλε στους Σέρβους.
Τα δεκάλεπτα: 21-29, 40-40, 65-62, 93-85
Δείτε επίσης: Ωραίο «δωράκι» από την Μπάγερν στον Ολυμπακό
- ΒΤΑ: Σημαντική αύξηση προσφυγών πολιτών στον Συνήγορο του Πολίτη το 2024
- Ομαδική επίθεση σε τρεις 16χρονους μαθητές στην Κηφισιά
- Αναβάθμιση των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών από τον Fitch
- Συναγερμός στη Βοστώνη: Φορτηγό παρέσυρε πεζούς – Αναφορές για έξι τραυματίες
- Δασμοί Τραμπ: 1,4 τρισ. δολάρια το κόστος για την παγκόσμια οικονομία – Η μελέτη του Πανεπιστημίου Aston