Ο Φέτελ έτοιμος να βοηθήσει τον Μίκ Σουμάχερ

Στα… βήματα του θρυλικού πατέρα του,  Μίκαελ, ο Μικ Σουμάχερ θα αρχίσει την καριέρα του στην Φόρμουλα Ενα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Haas.

 Και αυτός που ανέλαβε τον «ρόλο» να βοηθήσει τον 22χρονο Γερμανό «πιλότο» σ΄ αυτήν την νέα… περιπέτεια, είναι ο συμπατριώτης του, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη φανατικός θαυμαστής του Μίκαελ Σουμάχερ.

«Θα χαρώ να τον βοηθήσω, εάν μπορώ, γιατί είναι υπέροχος και είχα μια ειδική σχέση με τον πατέρα του. Θα ήμουν ευτυχής να του δώσω αυτό που έκανε ο Μίκαελ για εμένα. Είναι κάποιος που θέλω να βοηθήσω εντός κι εκτός πίστας, αλλά πρέπει να βρει τον δρόμο του», δήλωσε ο Φέτελ, ενώ ο  Φιλανδός οδηγός, Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος υπήρξε εκ των ισχυρών αντιπάλων του Μίκαελ Σουμάχερ, σχολίασε: «Είναι φανταστικό που ο Μικ υπέγραψε στην Haas. Ήταν δίκαιο και ζήτημα χρόνου. Είναι υπέροχο που το όνομα Σουμάχερ επιστρέφει στην Φόρμουλα Ενα».

Γ. Διακογιάννης

©Πηγή: amna.gr