Ο Καϊρί Ιρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, ενημερώθηκε από το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, ότι έχει πλέον την δυνατότητα να προπονείται, όχι όμως και το «ελεύθερο» για να παίζει στους αγώνες της ομάδας του, δεδομένου ότι δεν έχει εμβολιασθεί για την Covid-19.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, έδωσαν το «πράσινο φως» στον Ιρβινγκ για να προπονείται, καθώς το προπονητικό κέντρο «HSS», είναι ιδιωτικό κτίριο και ως εκ τούτου θα μπορούσε να έχει πρόσβαση.
Αυτό βέβαια, δεν συμβαίνει και με το Barclays Center, την έδρα των Νετς.
Και όσο ο παίκτης δεν παρουσιάζει απόδειξη τουλάχιστον μιας δόσης εμβολίου, σύμφωνα με το διάταγμα που εκδόθηκε από την πόλη στα τέλη Αυγούστου, δεν θα μπορεί ν΄ αγωνισθεί στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπυρόπουλος: Η ΝΔ είναι η πρώτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης χωρίς πρόγραμμα περιφερειακής ανάπτυξης
- Περισσότεροι από 150.000 προσκυνητές στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου
- Η νοσταλγία των σέξι εξωφύλλων δίσκων: Μια αναδρομή σε πιο ελεύθερες εποχές
- Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή ξένης μαφίας
- Μάκης Αγγελόπουλος: «Το πιο ανταγωνιστικό φάιναλ φορ στην ιστορία του μπάσκετ»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr