Έλληνας διαιτητής στο παιχνίδι του Πειραιά
Με Έλληνα διαιτητή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή για λογαριασμό της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ΚΕΔ έχει ορίσει τον Βαγγέλη Μανούχο με βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα. Στο VAR θα είναι ο Γιόακιμ Κάμφιους.
Όσον αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γκορτσίλας έχει οριστεί ως διαιτητής και στο VAR θα είναι ο Φωτιάς. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, θα σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος με τον Κουμπαράκη να είναι στο VAR ενώ στο ΠΑΟΚ-Λαμία θα είναι ο Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Κουτσιαύτης.
Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου και στο VAR Περράκης, ο Τσακαλίδης το Παναιτωλικός-Ιωνικός (VAR ο Παπαπέτρου) και ο Παπαδόπουλος το Απόλλων-ΟΦΗ (VAR ο Τζοβάρας).
Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Aλαφούζος με τους παίκτες του Παναθηναϊκού: Δεν γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να είμαστε έβδομοι
- Αγώνας πλέι οφ για την επιλογή της τελευταίας ομάδας στο Μουντιάλ Συλλόγων
- Συσχέτιση της κολπικής μαρμαρυγής στη μέση ηλικία με αυξημένο κίνδυνο άνοιας
- Η επιστροφή του Σάκα κοντά στην αγωνιστική δράση
- Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση ProWein 2025
- Νέες ρυθμίσεις για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους ΟΤΑ Α’ βαθμού