Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο διεθνής αμυντικός της Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί, και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την προσεχεί Τετάρτη.
Ο Μεντί ο οποίος είναι στη φυλακή, μετά τις νέες κατηγορίες για δύο ακόμη βιασμούς, αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για βιασμό και μία για σεξουαλική κακοποίηση.
Ο Μεντί κατηγορήθηκε στις 26 Αυγούστου για βιασμό τεσσάρων γυναικών και για μια σεξουαλική επίθεση από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει τέθει εκτός της Μάντσεστερ Σίτι έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα από τις αρχές.
Δείτε επίσης: Ολοταχώς για sold out στο ντέρμπι
- Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Ποιες στρατηγικές θα καθορίσουν την άμυνά της;
- Ο ρόλος της τηλεϊατρικής στην πρόληψη της άνοιας: Σχεδόν 6 στους 10 νοσούντες παραμένουν αδιάγνωστοι
- Π. Χαλβατσιώτης: Η αλήθεια πίσω από τη χρήση φαρμάκων αδυνατίσματος
- Ψάχνοντας τον διάδοχο – Αναταράξεις στη Βραζιλία για την Εθνική ποδοσφαίρου
- Μεντιλίμπαρ: Στην αποστολή για το ντέρμπι Κωστούλας και Ελ Κααμπί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr