Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ στην τρέχουσα μεταγραφικό περίοδο και το έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, Μίνο Ραϊόλα.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχει φουντώσει ξανά η φημολογία, καθώς ο 20χρονος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στη «Μεγάλη Κυρία» και θέλει να φύγει το καλοκαίρι από τη Serie A.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμες να μπουν στη διεκδίκηση του από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν.
Βλέποντας πως ο Ντε Λιχτ επιμένει να φύγει η διοίκηση της «Γιούβε» διαμήνυσε στον Ραϊόλα πως πρέπει να φέρει πρόταση 65 εκατ. ευρώ για να παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν, όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΕ: Στρατηγικές για την κατάσχεση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
- Εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη
- Βαθμολογία Super League: Οι νίκες του ΟΦΗ, του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού
- Καταπληκτική εμφάνιση του Παυλίδη στη νίκη της Μπενφίκα
- Τα γοητευτικά χωριά της Ιταλίας: Από το Cividale del Friuli έως τη Gravina