Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για τον αγώνα με τη Βίκινγκουρ, στοχεύει στην πρόκριση στους 16 του Conference League. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίκινγκουρ στο Ελσίνκι, στοχεύοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Conference League. Η εντεκάδα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές λόγω των απουσιών των παικτών. Ο Ρούι Βιτόρια αποκάλυψε την σύνθεση της ομάδας, με τον Λοντίγκιν να είναι κάτω από τα δοκάρια και την άμυνα να σχηματίζεται από τους Κώτσιρα, Πάλμερ Μπράουντ, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς. Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Σιώπης, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας, ενώ οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς αγωνίζονται στα άκρα, με τον Γερεμέγεφ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι Λίλο, Μαξ, Ιωαννίδης, Τετέ, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Φικάι, Μπρέγκου και Νταμπίζας. Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων είναι οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Αράο, Ουναΐ και Πελίστρι.
Ο Ρούι Βιτόρια σχολίασε τη σημασία της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι «Είναι ένα σημαντικό ματς. Η Βίκινγκουρ έχει μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και εμείς θέλουμε νίκες. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο για διάφορους λόγους. Πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να ελέγξουμε όσα εξαρτώνται από εμάς, παρά τις απουσίες».
Πηγή περιεχομένου: in.gr