Ο πατέρας του Τσιτσιπά απαντά για τις σχέσεις του με τον Στέφανο και τα «ψεύτικα προφίλ»

Τις τελευταίες μέρες έγιναν viral οι αντιδράσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βιέννης, όπου είχε ένα μικρό επεισόδιο με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, θέλησε να δώσει μία απάντηση σε όσους επιτέθηκαν στον Στέφανο για τις αντιδράσεις του εναντίον του στο τουρνουά της Βιέννης κι έκαναν λόγο ακόμα και για προπονητικό “χωρισμό”.

propoli

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έκανε αναφορά σε ψεύτικα προφίλ που θέλουν να τους πλήξουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι συνεχίζουν ενωμένοι και δυνατοί.

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ», έγραψε στο Facebook ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Δείτε επίσης: Όπεν Βιένης: 3η σερί ήττα ο Τσιτσιπάς από τον Τσόριτς

Loading