Ο Σπ. Ζαννιάς εξελέγη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και η οποία είχε αναβληθεί τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας.

Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε «υβριδικά» το περασμένο τριήμερο με τη συμμετοχή 49 χωρών, με φυσική παρουσία εκπροσώπων 11 χωρών και μέσω τηλεδιάσκεψης εκπροσώπων 38 χωρών.

Στις εκλογές που διενεργήθηκαν πρόεδρος εξελέγη Ίβο Καντέρκα (Τσεχία) και μέλη του Δ.Σ., κατά σειρά εκλογής οι: Κριστιάν Ζολισέντ (Ελβετία), Λουιζάνα Φόντε (Ιταλία), Εύα-Μαρία Σνάιντερ (Γερμανία), Σπύρος Ζαννιάς , (Ελλάδα), Εβγκένι Ζούκιν (Ουκρανία), Ντέιβιντ Ρόλινσον (Μεγάλη Βρετανία), Νικολίνα Μπάμπιτς (Κροατία), Ράσβαν Ίτου (Ρουμανία).

Στη Γενική Συνέλευση βραβεύτηκε η Ε.Φ.Ο.Α., ως η καλύτερη Εθνική Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε ανάπτυξη, για το 2019. Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με τη παρουσία τους και καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α., Σπύρος Ζαννιάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για τη βράβευση του έργου ολόκληρης της οικογένειας του ελληνικού τένις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Οικογένεια του Τένις για την εκλογή μου στο Δ.Σ. της Tennis Europe, θέση ιδιαίτερα τιμητική, αφού για πρώτη φορά εκπροσωπείται η Ελλάδα στο Δ.Σ. του ευρωπαϊκού τένις».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

©Πηγή: amna.gr