Εμβολιασμένος φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στην Αυστραλία για το Australian Open
Τον εμβολιασμό του γνωστοποίησε η ΕΡΤ, όταν δημοσιογράφος από την Μελβούρνη αποκάλυψε σήμερα το πρωί πως ο Έλληνας τενίστας έχει εμβολιαστεί, με αφορμή την υπόθεση του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς.
Για την συμμετοχή τους στο Australian Open οι αθλητές θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι με ένα από τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μάλιστα έχει δηλώσει: “Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία”.
Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρίτος σε ψήφους για το All-Star Game
- Λήμνος: Μαθητές αναλαμβάνουν δράση για τη βελτίωση των διαβάσεων
- Η Νορβηγία καλείται να επενδύσει σε παγκόσμιες προκλήσεις, προτείνει πάνελ πολιτών
- RGC2025: Ευθ. Μπακογιάννης: Πολεοδομικά σχέδια για την κλιματική κρίση
- Επιστροφή 3.000 εισιτηρίων από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό για τον τελικό Κυπέλλου
- Ζήτημα εθνικής ασφαλείας αν ο Τραμπ αποδεχτεί το Boeing που προσφέρει το Κατάρ