Ο Τιερί Ανρί, εργάζεται πλέον ως σύμβουλος της Ligue 1 (του γαλλικού πρωταθλήματος) για το «Amazon Prime Video», ενώ παράλληλα παραμένει βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Βελγίου.
Ο… μυθικός πρώην επιθετικός, τον οποίον όλοι αγαπήσαμε (κακά τα ψέμματα, κυρίως με την φανέλα της Άρσεναλ) μίλησε στην εφημερίδα «Le Parisien», αναφερόμενος στα σχέδια του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Παραμένω βοηθός στην εθνική Βελγίου. Ευχαριστώ τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος με επανέφερε στο τεχνικό επιτελείο. Έχω το Βέλγιο, την Amazon, είμαι καλά αυτήν την στιγμή. Ειλικρινά, δεν νιώθω καμία έλλειψη. Θα δούμε τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Περιμένω τις προτάσεις που θα μου γίνουν στο μέλλον».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-1: Αποδοκιμασίες από τους 20 χιλιάδες οπαδούς για τους Καταλανούς (vid)
- Σεισμός 6,1 Ρίχτερ πλήττει τις Φιλιππίνες, μία εβδομάδα μετά τους φονικούς σεισμούς
- Νέος στρατιωτικός πλήγμα των ΗΠΑ στην Καραϊβική: Υπάρχουν επιζώντες
- Συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεδιάσκεψη αρχηγών κρατών της ΕΕ
- Κυκλοφοριακός κορεσμός στον Κηφισό λόγω τροχαίου με νταλίκα
- Ξεχάστε την καφεΐνη: Τροφές που προσφέρουν διαρκή ενέργεια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr