Ο Τύπος της Πορτογαλίας για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα

    Με τίτλους, όπως «τραγωδία στην Ελλάδα» και με αναφορά στις τεράστιες οικονομικές απώλειες που φέρνει στη Μπενφίκα ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο UCL, μετά τις μεγάλες καλοκαιρινές επενδύσεις, αλλά και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο πρώτο επίσημό του παιχνίδι απέναντι στην παλιά του ομάδα, οι πορτογαλικές εφημερίδες παρουσίασαν την χθεσινή (15/9) αναμέτρηση της Τούμπας.

«Τραγωδία εις τριπλούν», έγραψε η O Jogo, κάνοντας αναφορά στις οικονομικές απώλειες (37 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται χωρίς τα πριμ από τους βαθμούς στους ομίλους), στον αγωνιστικό τομέα και το γεγονός ότι ο Ζίβκοβιτς που είχε φύγει πριν λίγες ημέρες, σκόραρε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

«Κοστίζει περισσότερα από 40 εκατομμύρια», ανέφερε η Record, που είχε βασικό της τίτλο: «Ζίβκοβιτς: η Μπενφίκα αποκλείστηκε με γκολ του Σέρβου που εκδιώχθηκε», ενώ σημειώνει επίσης, ότι ο «Αμπέλ (Φερέιρα) απέκλεισε τον Ζέσους».

«Αετοί χωρίς δικαιολογία», είναι ο τίτλος της A Bola, γράφοντας: «Ζίβκοβιτς: η ειρωνεία της ειρωνείας, σημειώσε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ».

«Εκατομμύρια για πέταμα. Βιέιρα και Ζέσους σε κακή κατάσταση μετά από συντριβή στην Ελλάδα», τόνισε η «Correio da magna».

«Η Μπενφίκα βυθίζεται στην Ελλάδα. Αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει Champions League», υπογράμμισε η «Publico», ενώ η «diario de noticias», έχει πρώτο θέμα την δήλωση του Ζόρζε Ζέσους: «Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να γίνουμε φαβορί στο Champions League».

Αντ. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr