Η τυπική ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ιταλού Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας αναμένεται από την διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης.
H ομάδα πήρε «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη, μετά την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια της Super League.
Ο Φέστα, που έχει εργαστεί και στην ΑΕΛ, αναμένεται στην Αθήνα, όπου θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου της Ριζούπολης και να ανακοινωθεί επίσημα ως νέος προπονητής της ομάδας.
Δείτε επίσης: Η Τζένοα γίνεται η έκτη ιταλική ομάδα που περνά σε αμερικανικά χέρια – Πωλήθηκε στην «777 Partners»
- Η πιθανότητα τρίτης θητείας του Τραμπ και οι συνταγματικοί περιορισμοί
- Το αυξανόμενο αντιαμερικανικό αίσθημα στην Ευρώπη εντείνεται λόγω των πολιτικών του Τραμπ
- Τουρκία: Αντίκρουση του υπουργείου Εξωτερικών στο Ισραήλ για τις δηλώσεις κατά του Ερντογάν
- Καναδάς: Παγοθύελλα πλήττει το Οντάριο, εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ζημιές σε υποδομές
- Τα Νέα της Δευτέρας: Συμφωνίες και Συζητήσεις Μητσοτάκη – Νετανιάχου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr