Ομπράντοβιτς: «Ή θα μείνω στην Παρτίζαν, ή θα σταματήσω την προπονητική»

Σε δηλώσεις του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε την απόλυτη πρόθεσή του να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας του, της Παρτιζάν.

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε ότι ο μοναδικός του στόχος είναι να παραμείνει πιστός στην ομάδα και ότι αντιμετωπίζει με συναίσθημα ευγνωμοσύνης τη στήριξη που λαμβάνει από τους οπαδούς της Παρτιζάν.

propoli

Επιπλέον, εξέφρασε τη δέσμευσή του να συνεχίσει το έργο του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσει την εναλλακτική της αποχώρησης από τη θέση του προπονητή.

«Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που οι οπαδοί ανάρτησαν το πανό που ανέφερε ότι είμαι ένας από αυτούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το μέλλον μου.

Είναι πολύ ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο. Η στήριξη του κόσμου, ακόμη και μετά την απώλεια του Κυπέλλου, σημαίνει πολλά για μένα. Πρέπει να συνεχίσει η παράδοση.

Η καρδιά μου γεμίζει όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο από παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, καθώς υπάρχει μία νέα γενιά οπαδών της Παρτίζαν.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου πουθενά εκτός από την Παρτίζαν. Είτε θα μείνω εδώ, είτε θα σταματήσω την προπονητικήήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε επίσης: Ηλεία: Αδερφός μαχαίρωσε τον 20χρονο αδερφό του στην Μυρτιά

Loading