Στο πλευρό των γυναικών η ομάδα της Κρήτης
Την έμπρακτη στήριξή του προς τις γυναίκες δείχνει για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ αφού επιθυμεί να συμβάλλει στην πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.
Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν:
Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Η ομάδα μας δίνει… πάσα σε όλες τις γυναίκες και τις προσκαλεί στο γήπεδο στον αγώνα με την Λαμία, αγοράζοντας εισιτήριο στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ στην Θύρα 1 του «Θ. Βαρδινογιάννης», με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων να δίνονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».
Προϋποθέσεις:
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά γυναίκες κάθε ηλικίας.
- Η πώληση των εισιτηρίων ΔΕΝ θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά ΜΟΝΟ από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του «Θ. Βαρδινογιάννης» επί της οδού Καντάνου (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 & Σάββατο 10:00 – 15:00).
- Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητα το Ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Ταυτότητας, ενώ μόνο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια ΔΕΝ απαιτείται η «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ».
- Για την αγορά του εισιτηρίου, ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία της γυναίκας, στο όνομα της οποίας θα γίνει η έκδοση. Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, κατά την είσοδο στην εγκατάσταση.
- Αν το εισιτήριο προορίζεται για ανήλικο κορίτσι, θα πρέπει απαραίτητα στο γήπεδο να συνοδεύεται από ενήλικα.
- Για την είσοδο στην εγκατάσταση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση:
- Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης έξι μηνών.
- Αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Θεραπεία ο Γέβτιτς
- Υποχρεωτική παύση εργασιών σε υπαίθριες δραστηριότητες λόγω υψηλών θερμοκρασιών
- Δραματική αύξηση θυμάτων στην Λωρίδα της Γάζας: 20 άνθρωποι, ανάμεσα τους 6 παιδιά, σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιδρομές
- Πυρκαγιά κοντά στην Ταραγόνα: 32.000 στρέμματα δάσους καίγονται
- Συναντήθηκαν οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ στην Αντίπαρο
- Π. Μαρινάκης: Στο μεταναστευτικό, οι προκλήσεις αυξάνονται και η κυβέρνηση προσαρμόζεται
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr