ΟΦΗ: Στηρίζει τις γυναίκες για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Στο πλευρό των γυναικών η ομάδα της Κρήτης

Την έμπρακτη στήριξή του προς τις γυναίκες δείχνει για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ αφού επιθυμεί να συμβάλλει στην πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν:

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. 

Η ομάδα μας δίνει… πάσα σε όλες τις γυναίκες και τις προσκαλεί στο γήπεδο στον αγώνα με την Λαμία, αγοράζοντας εισιτήριο στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ στην Θύρα 1 του «Θ. Βαρδινογιάννης», με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων να δίνονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Προϋποθέσεις:

  1. Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά γυναίκες κάθε ηλικίας.
  2. Η πώληση των εισιτηρίων ΔΕΝ θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά ΜΟΝΟ από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του «Θ. Βαρδινογιάννης» επί της οδού Καντάνου (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 & Σάββατο 10:00 – 15:00).
  3. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητα το Ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Ταυτότητας, ενώ μόνο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια ΔΕΝ απαιτείται η «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ».
  4. Για την αγορά του εισιτηρίου, ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία της γυναίκας, στο όνομα της οποίας θα γίνει η έκδοση. Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, κατά την είσοδο στην εγκατάσταση.
  5. Αν το εισιτήριο προορίζεται για ανήλικο κορίτσι, θα πρέπει απαραίτητα στο γήπεδο να συνοδεύεται από ενήλικα.
  6. Για την είσοδο στην εγκατάσταση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση:
  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης έξι μηνών.
  • Αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Θεραπεία ο Γέβτιτς

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr