Ο Τζίμι Μπάτλερ ΙΙΙ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους, ο Μπράντιν Ποντζιέμσκι επέστρεψε από τραυματισμό και πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα στα τελευταία λεπτά, και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Στεφ Κάρι, επικράτησαν των Μιλγουόκι Μπακς με 104-93 στο Σαν Φρανσίσκο.
Με τον Κάρι να ξεκουράζεται, οι Ουόριορς ανέκαμψαν από την εντός έδρας ήττα τους από τους Ντένβερ Νάγκετς την προηγούμενη νύχτα και πέτυχαν τη 15η νίκη τους σε 18 αγώνες από τότε που απέκτησαν τον Μπάτλερ από τους Μαϊάμι Χιτ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα με 10 ενώ είχε επίσης και 4 ασίστ, 4 μπλοκ, 2 κλεψίματα και 3 πόντους.
Ο Κάιλ Κούζμα (22π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την άστοχη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντάμιαν Λίλαρντ. Ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους (5/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 10/15 βολές), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 39 λεπτά συμμετοχής.
Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 16 πόντους με 6/18 σουτ, ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Μπρουκ Λόπεζ και 10 ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Σάρλοτ – Ατλάντα 102-134
Βοστώνη – Μπρούκλιν 104-96
Γκόλντεν Στέιτ – Μιλγουόκι 104-93
ΛΑ Κλίπερς – Κλίβελαντ 132-119
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ