Οι ιστορικές κανονιές του Ντέκλαν Ράις προκαλούν αναστάτωση στη Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Οι ιστορικές κανονιές του Ντέκλαν Ράις προκαλούν αναστάτωση στη Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει σοβαρές αμφισβητήσεις μετά την ήττα από την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στη σκηνή της αυτοκριτικής και της εσωστρέφειας, καθώς η ήττα της με 3-0 από την Άρσεναλ στο Εμιρέιτς αναγκάζει το κλαμπ να επαναξιολογήσει την πορεία του. Η βαριά ήττα έχει προκαλέσει αμφισβήτηση, στοιχείο ιδιαίτερα διαβρωτικό για τη Βασίλισσα. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις έρχεται μετά από την ήττα από τη Βαλένθια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ενισχύοντας τη δυσαρέσκεια που επικρατεί.

Ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ με φάουλ, γίνεται ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα στη φάση νοκάουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν είχε σκοράρει ποτέ προηγουμένως με αυτόν τον τρόπο σε 338 παιχνίδια της καριέρας του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς η Άρσεναλ έχει αποδειχθεί κακός δαίμονας για τη Ρεάλ, η οποία δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε τρεις αγώνες μεταξύ τους. Η στατιστική αυτή καθιστά την κατάσταση της Ρεάλ στον φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ανησυχητική, καθώς η ομάδα υπέστη πέντε ήττες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της για τις περισσότερες ήττες σε μια σεζόν.

Στα αποδυτήρια, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να υπογραμμίζει την ανάγκη για αυτοκριτική, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχεται ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε να διατηρήσει μια σταθερή αμυντική δομή. Ο Αντσελότι αποδέχεται πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι πια ελάχιστες. Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και ενδεχομένως να σηματοδοτήσει το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρεάλ.

Οι ισπανικές εφημερίδες αποτυπώνουν τη σκληρή κριτική για την εμφάνιση της Ρεάλ, με την «Μάρκα» να αναφέρει ότι η τριανδρία των Βινίσιους, Εμπαπέ και Ροντρίγκο δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικότητα, και την «Α» να τονίζει την ανάγκη για ένα νέο θαύμα.

Οι κριτικές αυτές δεν περιορίζονται στα ισπανικά σύνορα, με διεθνή μέσα να σχολιάζουν την καταστροφική εμφάνιση της ομάδας. Ο Εμπαπέ παραμένει αισιόδοξος και αναγνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να πιστέψει στην ανατροπή, ενώ ο Μικέλ Αρτέτα, προπονητής της Άρσεναλ, δεν κρύβει την ικανοποίησή του από την ομάδα του.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play