ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο | «Ο αγώνας μου ήταν χάλια»

Δεύτερη φορά σερί «χρυσός» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με επίδοση 8,22 μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Το πρώτο του άλμα ήταν εξαιρετικό στα 8.22μ., ενώ το δεύτερο κάτω από τα 8 μέτρα, με την καταμέτρηση να δείχνει 7.94μ. Στην τρίτη του προσπάθεια, αν και πήδηξε πάνω από τα 8 μέτρα, το άλμα του ήταν άκυρο. Στην τέταρτη προσπάθειά του έκανε έγκυρο άλμα στα 8.15μ, ενώ στα 8.11 ήταν η 5η προσπάθειά του.

propoli


Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά το τέλος του αγώνα, έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ και ανέφερε ότι ο «αγώνας ήταν χάλια», ενώ για ακόμη μία φορά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στις πρωινές αναμετρήσεις.

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί, πραγματικά. Ό,τι χειρότερο, δεν είχα καμία όρεξη πραγματικά, προσπαθούσα από μόνος μου να ενεργοποιηθώ, έκανα καλό ζέσταμα, στα άλματά μου προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα, ήταν χαμηλά οκτάρια.

Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά δεν το έχουν κερδίσει και είναι νέοι αθλητές. Αυτοί είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω μία όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα και είναι δύσκολο να τη βρεις. Ένιωθα σαν να είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό, κάτι τέτοιο ένιωθα. Πολύ περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Θα μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν το απόγευμα. Είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα, το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω και νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου.

Δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Στο ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μόνο που κρατάω είναι ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Δείτε επίσης: Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου και στη Γλασκόβη στο Παγκόσμιο | «Πέταξε» στα 8,22 μέτρα

Loading