Ολλανδία: Οπαδός της Αϊντχόφεν τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 40 χρόνια

Βαρύτατος ήταν ο πέλεκυς για έναν οπαδό της Αϊντχόφεν, καθώς η πράξη βίας που έκανε σε βάρος αντίπαλο ποδοσφαιριστή θα του στοιχίσει την είσοδο στο γήπεδο για τα επόμενα 40 χρόνια.

Τις τελευταίες εβδομάδες κάνει τον γύρο του κόσμου το βίντεο με τον εισβολέα ο οποίος επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Μάρκο Ντμίτροβιτς, κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League. Η PSV έδειξε πολύ άμεσα αντανακλαστικά και τιμώρησε τον εν λόγω οπαδό με απαγόρευση εισόδου στο «Philips Stadion» για τα επόμενα 40 χρόνια.

Ο 20χρονος σίγουρα θα έχει για πολύ καιρό να θυμάται την ανοησία που έκανε, αφού πλέον θα στερηθεί της δυνατότητας να δει την αγαπημένη του ομάδα. Το περιστατικό είχε προκαλέσει σοκ, με τον οπαδό να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να γρονθοκοπεί τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης. Ο νεαρός, εκτός από την ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο της ομάδας του, καταδικάστηκε και σε ποινή τρίμηνης φυλάκισης με αναστολή ενός μήνα από το περιφερειακό δικαστήριο.

«Εκτός από την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 40 έτη, η PSV θα κινήσει διαδικασίες για την ανάκτηση τυχόν ζημιών που θα υποστεί ο σύλλογος από αυτόν. Επίσης έχει τιμωρηθεί από την Εισαγγελία και με διετή απαγόρευση να πλησιάζει γύρω από το γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Αϊντχόφεν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω οπαδός είχε ήδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο μέχρι το 2026, ωστόσο κατόρθωσε να μπει, αφού το εισιτήριο αγοράστηκε από έναν φίλο του.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της 25χρονης που τραυματίστηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη

Loading