Ολυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψαν από Τόκιο Πρεβολαράκη και Πιλίδης

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Δημήτρης Τραμπάκουλας, και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Λαβασίδης

Στην Αθήνα έφτασαν χθες το βράδυ η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης. Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές της πάλης συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία των 53κ. και 65κ. αντίστοιχα. Τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Δημήτρης Τραμπάκουλας, και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Λαβασίδης. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε επίσης ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος.

Ο Δημήτρης Τραμπουλάκος δήλωσε «Υποδεχθήκαμε τη Μαρία Πρεβολαράκη και τον Γιώργο Πιλίδη που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι καθήκον μας να είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές μας τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Θα είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε».

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους δύο πρωταθλητές έτοιμους για διακοπές και αμέσως μετά, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, θα δημιουργηθεί το πλάνο για τις ερχόμενες διοργανώσεις, με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading