Ολυμπιακοί Αγώνες – Ράιαν Μέρφι: «Η κούρσα πιθανότατα δεν ήταν “καθαρή”»

Σαφείς αιχμές κατά του νικητή των 100μ. και 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Εβγκένι Ρίλοφ, άφησε ο απελθών Ολυμπιονίκης των δύο αγωνισμάτων, Ράιαν Μέρφι.

Στις δηλώσεις του μετά τον τελικό των 200μ., όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ο Αμερικανός κολυμβητής έκανε λόγο για μία κούρσα που «πιθανότατα δεν ήταν “καθαρή”». 

«Εχω 15 σκέψεις, οι 13 από αυτές θα με βάλουν σε μπελάδες. Είναι αυτό που είναι. Προσπαθώ να μην μπλέκω σε αυτά. Είναι τεράστιο ψυχικό θέμα για εμένα, να κολυμπάω σε μία κούρσα που πιθανότατα δεν ήταν “καθαρή”», είπε συγκεκριμένα ο Μέρφι.

Μέρφι: «Η κούρσα πιθανότατα δεν ήταν "καθαρή"»

Ο Ρίλοφ, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μέρφι, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «δεν καταλαβαίνω αυτόν τον υπαινιγμό. Εγώ επικεντρώνομαι στο αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρωσία τελεί υπό τιμωρία λόγω υποθέσεων ντόπινγκ και οι αθλητές της αγωνίζονται στο Τόκιο υπό την Ολυμπιακή σημαία και με την ονομασία Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Δείτε επίσης: Oλυμπιακοί Αγώνες: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Στέφανο Ντούσκο – Ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος στο Τόκιο (vid)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ