Δόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που φέρεται να συμμετείχε
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρουμπέν Σεμέδο συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από τον Πορτογάλο και έναν ακόμη Νιγηριανό άνδρα.
Ο εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του ποδοσφαιριστή γι αυτήν την κατηγορία, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή σύλληψης του 40χρονου από τη Νιγηρία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το γεγονός αυτό έγινε στις 28 Αυγούστου.
Η ανήλικη κοπέλα, μαζί με τη μητέρα της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα όπου έκαναν αρχικά την καταγγελία, και στη συνέχεια βρέθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Δείτε επίσης: Fake news παρακινούν Αφγανούς να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα – «Η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της» (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Αντίθεση στη διαδικασία για εξοπλιστικά προγράμματα δεκάδων δισεκατομμυρίων
- Η μεταμόρφωση της αγοράς εργασίας από την τεχνητή νοημοσύνη: Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη ταλέντων
- Megasports: Ένα χρυσό μετάλλιο για τη Μαρία Πρεβολαράκη
- Ξεπέρασε τα 3.200 δολάρια ο χρυσός, καθώς το δολάριο χάνει έδαφος
- Σημαντική η συμβολή του IMEC στη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφάλειας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr