Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη με ιστορικά τρόπαια και πολλές δραστηριότητες για τους φιλάθλους. Η Νέα Υόρκη έχει ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς τα ιστορικά τρόπαια του UEFA Youth League και του Europa Conference League έχουν καταφθάσει στην αμερικανική πόλη, προσελκύοντας το ενδιαφέρον φιλάθλων όλων των ηλικιών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, με τον σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης να ανακοινώνει αναλυτικά το πρόγραμμα των εορτασμών.

Κορωνίδα των εκδηλώσεων θα είναι η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 21:00 στο Melrose Ballroom, παρουσία του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα οργανωθεί φωτογράφιση με τα τρόπαια στην Times Square, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους να συμμετάσχουν στις γιορτές του πειραϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

– Αύριο, Παρασκευή 28 Μαρτίου, τα ευρωπαϊκά τρόπαια θα είναι εκθέσιμα στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού (31-04 30th Av, Astoria 11102) από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ.

– Στις 9 μ.μ. στο Melrose Ballroom, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης, όπου φίλαθλοι, μέλη και εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Στην ετήσια χοροεσπερίδα θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για τους ανηλίκους κάτω των 18 ετών, με την υποχρεωτική όμως συνοδεία των γονέων τους.

– Το Σάββατο, 29 Μαρτίου, από τις 10-12 π.μ. οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια στον Σύνδεσμο Φιλάθλων.

– Στη 1 μ.μ. της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συνδέσμου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Times Square για φωτογράφιση.

– Την Κυριακή, 30 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός θα τιμήσει την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσία των τροπαίων σε ειδικό άρμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη 5η Λεωφόρο, προς τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play