Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αντιδρούν στη μεταγραφή Κάτσε λόγω καταγωγής

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αντιδρούν στη μεταγραφή Κάτσε. Η ομάδα της Κύπρου κινείται για την απόκτηση του Παίκτη του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όμως μερίδα  των οργανωμένων οπαδών των πρωταθλητών Κύπρου αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι οπαδοί για Κάτσε…

Το πρόβλημα είναι η καταγωγή του ποδοσφαιριστή και κυρίως o σάλος που είχε προκληθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 από μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του διεθνούς Αλβανού μέσου στο Facebook, ο οποίος εμφανίστηκε με μπλούζα του UCK (αλβανική παραστρατιωτική οργάνωση).

Η φωτογραφία και η απολογία

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν ξεχάσει εκείνη τη φωτογραφία και αντιδρούν στη μεταγραφή του Κάτσε παρά το γεγονός ότι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει άριστη άποψη για τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάτσε είχε απολογηθεί τότε υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε την ιστορία του UCK, ενώ έκτοτε δεν προκάλεσε ξανά.

Πλέον μένει να φανεί αν η μεταγραφή του Αλβανού μέσου, που «πέταξε» για την Κύπρο το πρωί, θα ολοκληρωθεί κανονικά στον ΑΠΟΕΛ παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν, ή τελικά θα χαλάσει υπό τον φόβο ότι μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις στη συνέχεια.