ΑΕΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας διεκδικούν το τρόπαιο της Κυπελλούχου Ελλάδας στο χάντμπολ των ανδρών στον τελικό του 18ου Final Four στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.
Η κάτοχος του Κυπέλλου, ΑΕΚ, νίκησε 28-24 τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στον δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε για ένατη φορά στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.
Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην Κοζάνη και να στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας για πέμπτη φορά στην Ιστορία της, μετά το 2009, το 2013, το 2014 και το 2021.
Η ΑΕΣΧ Πυλαίας είναι πρωτάρα σε τελικό Κυπέλλου και προκρίθηκε κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον ΠΑΟΚ των τριών Κυπέλλων στον ημιτελικό (26-23).
Η νεανική ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη, χάρη στην πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού, εξασφάλισε και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην πρώτη συμμετοχή της σε φάιναλ φορ Κυπέλλου.
Δείτε επίσης: «Μάχες» για την οκτάδα στην Basket League
- Νεκρός οδηγός ταξί στο Χαλάνδρι
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο ρόλος του συντονιστή οικειότητας σε ταινίες πορνό και η αναδυόμενη καριέρα
- Λάκης Λαζόπουλος: Η αρχή του αποψινού Αλ Τσαντίρι Νιουζ με Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Καρέτσα
- Παναθηναϊκός: Θρίαμβος με 87-70 και πρόκριση στους ομίλους του EuroCup
- «Η πηγή της νεότητας»: Ο Τζον Κρασίνσκι και η Νάταλι Πόρτμαν σε μια επική αναζήτηση του Γκάι Ρίτσι