Ορεστιάδα: Ακυρώθηκε το διεθνές όπεν πινγκ πονγκ νέων

Ακυρώθηκε το WTT Youth Contender της Ορεστιάδας, που επρόκειτο να διεξαχθεί 1-7 Οκτωβρίου. Ο λόγος είναι οι λίγες δηλώσεις συμμετοχής ειδικά στις κατηγορίες των κοριτσιών

Αφού έληξε και με την παράταση προχτές η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ο διοργανωτής Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και οι αρμόδιοι της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF) συζήτησαν για πολλή ώρα πιθανή λύση, όμως στο τέλος οδηγήθηκαν αναγκαστικά στην απόφαση για ακύρωση του διεθνούς τουρνουά νέων. Είναι μία πολύ αρνητική εξέλιξη γενικά για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση υπό την έννοια ότι καταβλήθηκε πολύς χρόνος και κόπος για την προετοιμασία των αγώνων κι επιπλέον υπήρχε η μεγάλη επιθυμία να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας στις μικρές ηλικίες.  

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι στο όπεν, που ήταν για τις ηλικίες κάτω των 13, των 15, των 17 και των 19 ετών, δήλωσαν συμμετοχή τελικά από την Ελλάδα 31 παιδιά (21 αγόρια και 10 κορίτσια).

Οι συνολικές δηλώσεις όμως, ήταν περιορισμένες (περίπου 50), ειδικά στα κορίτσια η ανταπόκριση από το εξωτερικό ήταν πολύ μικρή κι όλα αυτά οδήγησαν στη ματαίωσή του όπεν. Αθλητές και συνοδοί λοιπόν, πρέπει να σταματήσουν άμεσα οποιεσδήποτε ενέργειες για τα εισιτήρια μετακίνησης ή για τη διαμονή τους στην ακριτική πόλη.

Δείτε επίσης: Οι αντίπαλοι των εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr