Η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από το αυριανό clasico (20/3, 22:00, Novasport Prime ) στο Μπερναμπέου είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη.
Ο Γάλλος κεντρικός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά.
Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, ήλπιζε πως θα έβελεπε έστω την τελευταία στιγμή, δηλαδή στην προπόνηση του Σαββάτου (19/3) τον Μπενζεμά να ακολουθεί το πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν συνέβει και ως εκ τούτου ο 34χρονος φορ θα είναι θεατής του clasico με την Μπαρτσελόνα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.
Δείτε επίσης: Β. Κικίλιας: «Η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος θα αποφέρει περισσότερα έσοδα στη χώρα»
- Η άποψη του Λάκη Λαζόπουλου για την αύξηση του κατώτατου μισθού
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου
- Δασμοί 25% σε μπύρα και αλουμίνιο: Ποιες οι συνέπειες για την αγορά
- ΑΕΚ: Νίκη με 2-0 που αναζωπυρώνει τις ελπίδες ενόψει τελικού
- Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν αρχαία σφήκα 99 εκατ. ετών εγκλωβισμένη σε κεχριμπάρι