Οριστική συμφωνία για την πώληση του Σπόραρ στην Αλάνιασπορ

Οριστική συμφωνία για την πώληση του Σπόραρ στην Αλάνιασπορ

Επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/2), λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Τουρκία, η πώληση του Αντράζ Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ (9η στην τουρκική Superlig). Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, έπειτα από 2,5 χρόνια στους «πράσινους», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 1,5+1 χρόνο με την Αλάνια.

Ο Παναθηναϊκός θα «αφαιρέσει» από τον προϋπολογισμό του το συμβόλαιο που είχε ο Σπόραρ έως το καλοκαίρι του 2026, το οποίο θα του κόστιζε περίπου 1,9 εκατ. ευρώ με την εφορία, ενώ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Αντράζ Σπόραρ στην Αλάνιασπορ.

Ο Αντράζ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στους αγώνες μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με το Τριφύλλι στο στήθος κατέγραψε 89 συμμετοχές ενώ σημείωσε 28 γκολ. Παράλληλα, με τους Πράσινους πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2024.

Αντράζ, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου.»

Loading

Play