Παρελθόν από την Ουέσκα αποτελεί ο Δημήτρης Σιόβας. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και πλέον αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική στέγη στην καριέρα του
Με την Ουέσκα έπαιξε σε 36 παιχνίδια αι είχε 2 τέρματα, ενώ είχε αγωνιστεί στη Λεγανές με μεγάλη επιτυχία μετρώντας 108 συμμετοχές.
Ο Δημήτρης Σιόβας είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού.
Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στην υπόθεση Μανωλά, είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να καταθέσουν επίσημη πρόταση.
Ο Σιόβας, άλλωστε ίσως αποτελέσει μία ιδανική περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους». Αφενός γιατί είναι ένας πολύπειρος παίκτες κι αφετέρου γιατί δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής για να προσαρμοστεί.
- Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Κρίσιμος βαθμός για την παραμονή των γηπεδούχων
- Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 2-1: Ο Νούνιες χαρίζει τη νίκη στο τελευταίο λεπτό
- Αταμάν: Είμαστε μόλις στο 1-0, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά
- Σημαντική νίκη για τη Σίτι με γκολ στο 94΄, κοντά στο Champions League
- Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σταματά την πορεία νικών της Παρί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr