Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ το Μεγάλο Σάββατο με το ρεπό που είχαν οι παίκτες του Δικεφάλου να φτάνει στο τέλος του.
Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ο «Δικέφαλος» αρχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», προγραμματισμένη για την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).
Την ίδια ώρα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα κάνει αγώνα δρόμου στην προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους».
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες.
Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή τόσο σήμερα όσο και ανήμερα το Πάσχα (24/4), με τον Λουτσέσκου να ελπίζει πως από τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ήδη από χθες (22/4), ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λέο Ζαμπά στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για διάστημα τριών εβδομάδων, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον ώμο από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος.
Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Αρωνιάδη για τον μικρό Λέανδρο
- Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με πρέσβεις της ASEAN στην Αθήνα
- Κίνημα Δημοκρατίας: Η Ομάδα Αλήθειας ως μονάδα προπαγάνδας με διασυνδέσεις κρατικής και ιδιωτικής χρηματοδότησης
- Βαριά ήττα για τη Μόντσα που οδηγεί στον υποβιβασμό
- Η μπρέντφορντ επικράτησε της γιουνάιτεντ σε επική αναμέτρηση (4-3), ισόπαλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις
- Νέα εποχή για τη Γιουνάιτεντ: Η πιο νεανική ομάδα στην ιστορία της ηττήθηκε με 4-3 από την Μπρέντφορντ
