Παγκόσμιο ρεκόρ για την Τίτμους στα 400μ. ελεύθερο

Η δις «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Τόκιο σημείωσε σήμερα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο, στη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της Αυστραλίας στην Αδελαΐδα

Μπορεί η Αριάρνε Τίτμους να έχει αποφασίσει να μη μετάσχει στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ το διάστημα 28 Ιουλίου-8 Αυγούστου, ωστόσο δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

propoli

Η δις «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Τόκιο (στα 200 και τα 400 μέτρα) σημείωσε σήμερα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο, στη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της Αυστραλίας στην Αδελαΐδα, βελτιώνοντας κατά έξι εκατοστά του δευτερολέπτου την κορυφαία επίδοση που κατείχε η Αμερικανίδα Κέιτι Λεντέκι.

Η 21 ετών Αυστραλή, η οποία προχθές σημείωσε επίδοση 1:53.31 στα 200μ. ελεύθερο, πλησιάζοντας στα 33 εκατοστά του δευτερολέπτου το παγκόσμιο ρεκόρ της Ιταλίδας Φεντερίκα Πελεγκρίνι, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 400μ. ελεύθερο σε 3:56.40, βελτιώνοντας το 3:56.46 που είχε πετύχει το 2016 η Λεντέκι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Νίκος Ανδρουλάκης: «Η προσπάθεια μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων»

Loading