Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου, μετά από τον προγραμματισμένο έλεγχο που έλαβε χώρα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, ένας αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός.Η κατάστασή του παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.
Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».
Δείτε επίσης: Λυκογιάννης: «Πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη»
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025