Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναιτωλικός προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή ενισχύοντας την μεσοεπιθετική του γραμμή με τον Νταγκό.
Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Ιβοριανού εξτρέμ, Νάντρεϊ Νταγκό, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023.
Ο Νταγκό προέρχεται από μια καλή σεζόν με 20 συμμετοχές και απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σερίφ από την οποία έμεινε ελεύθερος.
«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναιτωλικού ο Νταγκό.
Στη σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρεται:
«Ο Νάντρεϊ Νταγκό (Nadrey Ange Stephane Dago) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Sheriff, ενώ έχει αγωνιστεί στην Osijek, τη Dugopolie και τη Sesvete. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 23».
Δείτε επίσης: Εθνική Πολωνίας: Ο Μίχνιεβιτς ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής
- «Βασίλι Σεστακόφ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Το σάμπο είναι σαν ένας κινητήρας αυτοκινήτου που μόλις άρχισε να επιταχύνει»»
- Δημογραφικό: Η αναγκαία προσαρμογή της Ελλάδας έως το 2050
- Ντόντσιτς: Η καρδιά μου ράγισε όταν αποχώρησα από το Ντάλας – Με πληγώνουν οι δηλώσεις του Χάρισον
- Η ελληνική εναλλακτική δεξιά και οι μεταμορφώσεις της ακροδεξιάς
- Συνάντηση της Πρωθυπουργού Μελόνι με τον Αντιπρόεδρο Βανς στη Ρώμη: Σημάδια αισιοδοξίας για τις συνομιλίες στην Ουκρανία