Τη συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του “Magenta Super Cup”, που διεξάγεται στο Βελιγράδι
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 83–55 από τους Σέρβους σε ένα ματς που στο πρώτο μέρος είχαν το προβάδισμα με 35–30 και στο δεύτερο «εξαφανίστηκαν» από το παρκέ.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Άαρον Γουάιτ, ο οποίος στο 2ο μέρος και στην προσπάθειά του για κάρφωμα «προσγειώθηκε» άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο χέρι και να γεμίσει με αίματα.
Αφού του παρασχέθηκαν για μερικά λεπτά οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο μέσα σε χειροκροτήματα από την εξέδρα, αλλά και από τους παίκτες των 2 ομάδων.
Δείτε επίσης: Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13 και 14 για την πρεμιέρα»
- Eldorado Gold: Επενδυτικές προοπτικές στην Ελλάδα
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναστέλλει τους δασμούς προς τις ΗΠΑ για 90 ημέρες
- Γαλλία: Αυστηρότερη απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
- «Make Trump Rich Again»
- Διοικητικοί δικαστές απαντούν στον Άρη Πορτοσάλτε: Η στοχοποίηση ξεπερνά τα όρια της δημόσιας κριτικής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr