Παναθηναϊκός: Απολογείται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό

Οι «πράσινοι« κινδυνεύουν με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό – Αύριο η απολογία της ΠΑΕ στην ΕΠΟ

 Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας. Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές.

Οπως ανακοίνωσε η Super League άμεσα θα προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία μετά την πειθαρχική δίωξη, καθώς αύριο θ’ απολογηθεί η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
    «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα: Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών”».

Το επίμαχο παιχνίδι:

Δείτε επίσης: Αγκιμπού: «Δουλειά μου να παίζω όπου πει ο προπονητής»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr