Στην πατρίδα του για να εγχειριστεί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ
Με προορισμό την πατρίδα του την Πορτογαλία αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νέλσον Ολιβέιρα.
Θυμίζουμε πως ο επιθετικός των “ασπρόμαυρων” ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, υπέστη ρήξη χιαστού κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να αναχωρήσει από τη χώρα μας έτσι ώστε να επισκεφτεί εκεί ένα ειδικό γιατρό. Ο γιατρός ο οποίος θα εγχειρήσει τον Πορτογάλο, είναι ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια.
Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ορθοπεδικών στον κόσμο ο οποίος είναι ειδικός στους τραυματισμούς στο γόνατο. Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει εγχειρήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Φαλκάο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πέπε αλλά και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Μετά την εξέταση στην οποία θα υποβληθεί ο Ολιβέιρα, θα εκτιμηθεί το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά και το τι πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσει έτσι ώστε να θεραπευτεί το γόνατό του.
Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:
Δείτε επίσης: Πάτρα: Με πνευμονική εμβολή 19χρονος που έχει κορονοϊό – Δεν είχε εμβολιαστεί
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Η απαγόρευση εκδηλώσεων αφορά αποκλειστικά την κατάληψη του «Εξωστρεφή»
- Στρατηγική ενίσχυσης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας – Τι συζήτησε στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης με τις ελληνικές εταιρείες
- Η Ουκρανία εξετάζει την παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία για την ειρηνική επίλυση της κρίσης, δηλώνει ο Βιτάλι Κλίτσκο
- Ο Σέζνι αποκαλύπτει τον εθισμό του στο τσιγάρο: Μην ακολουθήσετε το παράδειγμά μου (pic)
- Τα σημαντικά οφέλη του εμβολιασμού ενηλίκων για την υγεία και την οικονομία