ΠΑΟΚ: Ανασύνθεση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, νέο μέλος και επίσημα ο Βαγγέλης Χρυσοχόος

Την ανασύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ σήμερα Πέμπτη 15/4, μέσω της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Στη σύνθεση του σχήματος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ εκκρεμούσε μια κενή θέση και μέσα από τη διαδικασία αναδείχθηκε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Ο τελευταίος είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος του Τμήματος Μάρκετινγκ στο Δικέφαλο του Βορρά, και από σήμερα αναλαμβάνει το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Έτσι, θα κατέχει θέση και στο διοικητικό συμβούλιο για τους Θεσσαλονικείς, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Ιβάν και Γιώργης Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάροβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιος,  Κυριάκος Κυριάκος και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και τα ερωτήματα που υποβλήθηκαν από μικρή μερίδα των μικρομετόχων της ΠΑΕ, ξεκαθαρίστηκε ότι παρέχεται απόλυτη στήριξη στον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία, εκ μέρους του προέδρου Ιβάν Σαββίδη.

Δοθείσης ευκαιρίας, τονίστηκε σε κάθε κατεύθυνση μάλιστα ότι ο Ουρουγουανός έχει σε ισχύ διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και χαίρει της εκτίμησης όλων στη διοίκηση.

Επίσης, στο φλέγον και επίμονο ζήτημα της διαδοχής του αθλητικού διευθυντή, μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Γερμανό, Όλαφ Ρέμπε, αναφέρθηκε από την πλευρά του αντιπροέδρου, Μάκη Γκαγκάτση, ότι γίνονται αναζητήσεις και ήδη υπάρχουν συνεντεύξεις με υποψηφίους, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει ως οι βασικές περιπτώσεις για την κάλυψη το συντομότερο δυνατό της “καρέκλας” του νέου Αθλητικού διευθυντή του κλαμπ.

Τέλος, προσδιορίστηκε ξεκάθαρα ότι για την τρέχουσα περίοδο οι στόχοι είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης στην κατάταξη των πλέι οφ της Super League, ενώ διατυπώθηκε η άποψη ότι στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι υποψήφιος για τους υψηλότερους στόχους.

Δείτε επίσης: Europa League: Η ώρα… των επαναληπτικών προημιτελικών

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ