Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να φτάσει στο Final 4 και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, όπως δηλώνει ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου. Μοναδικός στόχος της ομάδας του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας, όπως επισήμανε ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας πριν τον πρώτο αγώνα των playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα μας δεν φοβάται καθόλου τους Μαδριλένους, και το μομέντουμ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σειρά με τους Ισπανούς.
Ο 34χρονος φόργουορντ επεσήμανε την ιστορία και τις κατακτήσεις της Ρεάλ στην Ευρωλίγκα, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες που πέρυσι έφτασαν στον τελικό είναι οι κύριοι πυλώνες της. Η κακή κανονική περίοδος τους δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, καθώς απαιτείται σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να είμαστε στο Final 4. Είμαστε προετοιμασμένοι να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο, είτε είναι εύκολο είτε δύσκολο, και η συγκέντρωση στο παιχνίδι είναι το κλειδί για την επιτυχία.
Ο Παπανικολάου τόνισε την ανάγκη να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε τις νίκες που απαιτούνται για να φτάσουμε στο Final 4.
Πηγή περιεχομένου: in.gr