Συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σνάιντερ.
Όλα αυτά μόνο αν γίνουν οι αναμετρήσεις καθώς αύριο υπάρχει έκτακτο ΔΣ στην διοργανώτρια αρχή για την επέλαση της Όμικρον.
Να θυμίσουμε ότι ο Γερμανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποκομίσει σύσπαση στον Δικέφαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ιωνικό.
Στα θετικά είναι ότι η προετοιμασία γίνεται με πολλούς παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν επιστρέψει μετά την απουσία τους λόγω νόσησης από κορονοϊό.
Δείτε επίσης: ΟΦΗ: Προπόνηση με επιστροφή Τοράλ
- Διεθνής Αμνηστία: Εν εξελίξει η γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ
- Ιλινόις: Αυτοκίνητο προσκρούει σε παιδικό σταθμό, με τουλάχιστον 4 θύματα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών
- Διεθνής Αμνηστία: Η κυβέρνηση Τραμπ απειλεί το διεθνές δίκαιο με μετωπικές επιθέσεις
- Υεμένη: Αμερικανικές δυνάμεις έχουν χάσει επτά drones MQ-9 Reaper αξίας 210 εκατομμυρίων δολαρίων
- Υεμένη: Θλιβερή αντίδραση του ΟΗΕ για τον βομβαρδισμό κέντρου κράτησης μεταναστών με πολλές απώλειες