Στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Super League, δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Πασάς.
Ο 34χρονος εξτρέμ, με τα τρία γκολ που πέτυχε στο επιβλητικό 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena, για την 8η αγωνιστική των Play Off του Α’ Ομίλου της Super League 2, έφτασε τα 22 στο πρωτάθλημα. «Όταν ένας επιθετικός έχει την ψυχολογία, όλα γίνονται πιο εύκολα. Τα γκολ όμως δεν έρχονται μόνα τους, είναι ομαδική δουλειά», είπε ο Αγρινιώτης επιθετικός, ο οποίος είχε πετύχει κι ένα γκολ στο Κύπελλο.
«Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής η άνοδος. Από εκεί και πέρα, τα ατομικά στατιστικά είναι σε δεύτερο επίπεδο». Από τη στιγμή που καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που ήθελε όλη η πόλη, τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για τον καθένα ξεχωριστά.
Κι ο Πασάς, που διανύει μία δεύτερη νιότη, κατέληξε μιλώντας για τον προπονητή του, Αλέκο Βοσνιάδη: «Ο κόουτς ήταν αυτός που με έσπρωχνε να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω κι άλλα κι άλλα γκολ. Και τον ευχαριστώ γι’ αυτό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ