(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Νταμπό του Άρη

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Μπριάν Μπουλαγιέ Κέβιν Νταμπό από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη από την Μπουρκίνα Φάσο είχε επιδείξει υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αξιωματούχου ομάδας, όπως αναφέρει η ΕΠΟ.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: 

«Από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin. Η δίωξη ασκείται διότι στις 19-3-2023 στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, 2 περ.α’, παρ. 5 περ.ε’, στ’ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Επιπρόσθετα, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

«-Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Πλατέλλα, ως απαράδεκτη. Απορρίπτει τους πρόσθετους λόγους ως απαράδεκτους.

-Δέχεται την από 30.01.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ελευθερίου Αστρά ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ελευθερίου Αστρά του συνολικού ποσού των 31.107,95 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη».

Δείτε επίσης: Επενδυτική εταιρία ζητά από δανειολήπτρια να… παραδώσει το σπίτι της – «Σας παρακαλούμε να αποχωρήσετε από την ιδιοκτησία μας»

Loading