Την ζωή του έχασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, Δημήτρης Λαβούτας
Η ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:
«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Δημήτρη Λαβούτα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο σύνδεσμος θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή, προπονητή, άριστου οικογενειάρχη και επιχειρηματία Δημήτρη Λαβούτα που θα γίνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αίγινα».
Δείτε επίσης: Mαρία Σάκκαρη: «Απλώς πάλεψα σκληρά»
- Η φαρμακευτική αγωγή για την απώλεια βάρους μετασχηματίζει τη βιομηχανία της ευεξίας
- Τέμπη: Οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για το πόρισμα του καθηγητή Καρώνη
- Σταν Βαβρίνκα: Επιστροφή στο Ρολάν Γκαρός με wild card
- Δήμος Ηρακλείου: Μη διαθέσιμος χώρος για υποδοχή μεταναστών και προσφύγων
- Ο Αντσελότι αποχαιρετά τη Ρεάλ με υπερηφάνεια για την κληρονομιά του