Πεπ Γκουαρντιόλα: «Είχαμε κρούσματα κορονοϊού όπως οι άλλες ομάδες»

Ο Ισπανός προπονητής απάντησε σε όσους λένε ότι η ομάδα του δεν έχει χτυπηθεί από τον κορονοιό

Συγκεκριμένα ο Γκουαρντιόλα απάντησε στις δηλώσεις των συναδέλφων του, Κλοπ και Τούχελ, πως η ομάδα του δεν αντιμετώπισε τόσο σοβαρά προβλήματα και έτσι κατάφερε να ξεφύγει στη βαθμολογία

“Έχουμε και νέα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με το ματς με την Σουίντον αλλά οι παίκτες δεν θέλουν να πω τα ονόματά του. Πέρα από τον κορονοϊό είχαμε και τραυματισμούς και στο ματς με την Άστον Βίλα παραταχτήκαμε με μόλις 11 παίκτες της πρώτης ομάδας.

Στα τελευταία 4,5,6 ματς είχαμε στον πάγκο τέσσερις με πέντε παίκτες της ακαδημίας μας. Είμαστε στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρίσκονται και οι άλλοι σύλλογοι”, τόνισε o Ισπανός και πρόσθεσε:

«Θέλετε να πείτε πως η μετάλλαξη Όμικρον δεν θέλει να έρχεται εδώ; Είχαμε κρούσματα κορονοϊού και τραυματισμούς όπως όλοι οι άλλοι. Ο κορονοϊός είναι σε όλο τον κόσμο, δεν είναι πως εμείς είμαστε εξυπνότεροι ή σοφότεροι ή εφαρμόζουμε καλύτερα το πρωτόκολλο.

Είμαστε στην ίδια κατάσταση με άλλους συλλόγους, ίσως λίγο καλύτερα σε θέματα τραυματισμών εξαιτίας του εκπληκτικού ιατρικού μας επιτελείου»

Δείτε επίσης: Ο Γκάρι Νέβιλ και η πολιτική του καριέρα – Πιθανός υποψήφιος δήμαρχος του Μάντσεστερ