Νίκη για την «Ένωση» με 1-3
Με το τρίποντο κατάφερε να αποδράσει η ΑΕΚ από την έδρα του Βόλου αφού επικράτησε με 1-3 και πλέον είναι στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίζονται μεταξύ τους σε λιγότερο από μια ώρα.
Το σκορ άνοιξε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 42ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Τσούμπερ, ενώ δύο λεπτά πριν ο Βόλος έχασε πέναλτι με εκτελεστή τον Ρεγκατέν.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τσούμπερ σκόραρε το δεύτερο γκολ της «Ένωσης» δίνοντάς της έτσι ένα σαφέστατο προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρίνερ αλλά στο 90’+9′ ο Χατζησαφί μετά από άλλη μια ασίστ του Τσούμπερ, «έγραψε» το τελικό 1-3.




Δείτε επίσης: Άρης: Επιβλήθηκε με 5-1 στον Παναιτωλικό
- Χούθι: Πτώση F/A-18 από το αεροπλανοφόρο κατά την αποφυγή χτυπήματος
- Μπλακάουτ στην Ιβηρική Χερσόνησο: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία
- Τραμπ: Στρατηγική κατά των πόλεων-άσυλο που αγνοούν τους κανόνες της μετανάστευσης
- Στα νέα της Τρίτης: Στρατηγικές για την αποκατάσταση των οικοδομικών αδειών
- Συναγερμός στην Κερατέα: Φωτιά και προειδοποίηση εκκένωσης μέσω του 112
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr